Bedrijfsprofiel Bouwkundig Diensten Buro b.v.

 

BDB is een bureau dat zich bezig houdt met bouwkunde en bouwtechniek, wij beschikken over een goed uitgeruste tekenkamer waar wij de projecten digitaal uitwerken. Voor wat betreft het tekenwerk zijn wij op alle fronten inzetbaar of het nou gaat om inmeettekeningen, architectuur, bestektekeningen, werktekeningen, 3D impressies, verkoopboekjes, splitsingstekeningen, huurdersindelingen kortom alle mogelijkheden hebben wij in huis. De tekensystemen zijn gekoppeld aan het bouwbesluit waardoor het tekenwerk voldoet aan alle eisen en normen. Tevens beschikken wij over ervaren bouwkundigen die zich bezig houden met bouwkundige opnames, kostenramingen, opleveringen, bestekken, EPC-berekeningen, bouwaanvragen en aanvragen wet milieubeheer. Kortom alles wat met de bouw te maken heeft.

 

BDB heeft ook een afdeling bouwtechniek d.w.z. het berekenen en tekenen van beton-, hout- en staalconstructies. Kortom alle facetten op het gebied van bouwkunde en bouwtechniek onder één dak. Hierdoor kunnen wij ook de totale engineering voor onze rekening nemen om onze opdrachtgevers zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Onze opdrachtgevers zijn: woningbouwverenigingen, architecten, gemeenten, projectontwikkelaars, bedrijven, aannemers en particulieren. 

 

BDB BV is een flexibel bedrijf dat in elke fase van een project inzetbaar is.  Dit kan op basis van een voorafgesproken honorarium of op uurbasis.

 

 

Ons hoofddoel is dan ook dat wij aan u de beste en voordeligste oplossing presenteren.

Kruisweg 474, 2132 LA te Hoofddorp - Tel: 023—56 26 256 - Fax: 023—55 56 699 - E-mail: bouwkundigdienstenburo@bdbbv.nl